Post by heartnadfiresde on Feb 5, 2022 6:11:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaator kõik ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Uus värskendus on päris kena, kuid midagi tuleb ette võtta, et mängust lahtiühendamisel ei saaks teiste tubadega liituda. Ma saan aru, et selle eesmärk on vähendada juhuslikult kõige keskel lahkuvate inimeste arvu, kuid ooteaeg on ennekuulmatu, eriti kui olete sunnitud ühenduse katkestama, kuna mäng tõrkub ja ei laadi kaarti, millel proovite mängida. .
See mäng oli kunagi nii lõbus. Ma pole seda pikka aega mänginud ja toona ei olnud mul pärast mängu võitmist serveriprobleeme ega probleeme. Nüüd leian vaevu mängu ja kui leian, jookseb see pärast võitu/kaotust lihtsalt kokku ja ma pean rakenduse sulgema ja uuesti avama. Ma ei tea, mida see värskendus tegi, aga sa rikkusid hea mängu ära.
Among Us Δράση kxe
See on suurepärane mäng, kuid kui ma avan meie seas, siis see lükkab mind pidevalt avaekraanile ja ka vestluse tõttu. Me ei saa jälle tasuta vestlust teha, ainult kiire vestlus ja kuidas on võimalik, et keegi annab inimestele vähe sõnu öelda. Palun parandage see, peale selle on see hea mäng.
See on kindlasti hea, aga ma soovin, et te ei peaks nahkade eest päris raha maksma, selle asemel tahaksin osta skinne koos müntidega võidumängudest ja tahaksin omada sõprade nimekirja ja kas me saame olla Pettur on lihtsam või tõsta petturite reitingut, kuid üldiselt on see hea mäng! Ok... see mäng on nüüd nõme lihtsalt sellepärast, et ma ei saa mänguga liituda, loodan, et parandate selle.
Ma armastan seda mängu, kuid tõesti ei meeldi värskendus, kus me ei saa nüüd vestlusse panna seda, mida tahame öelda, vaid peame valima teatud fraaside hulgast. Lõpetasin selle tõttu mängimise, kas võiksime kaaluda selle muutmist tagasi selliseks, nagu see oli? Või oleksin nõus ka kuulma, miks see üldse muutus. Aitäh
Johnny Trigger: Action Shooter Akció pll
Hea mäng, ka uute rollide värskendamine on hea. Kuid kuulake tähelepanelikult, Innersloth Devs. Võrguprobleem on olnud suur probleem, mis muudab 20% mängust mängimist väärt. Mul on lairibaühendus, mis on samuti 5G. Mul on isegi 5 GB igapäevast andmemahtu. Kuid ikkagi näitab see võrguprobleemi, serveriprobleemi. Näete, et enamikul mängijatel on sama võrguprobleem. Palun vastake, kui see on lahendatud ja kuna 20% mängust pole väärt, lõikan 2 tärni ja annan sellele 3 kuni ja kui te seda probleemi ei lahenda.
Among Us कार्रवाई btu
See on ausalt öeldes suurepärane mäng. Kõige lõbusam oli 2020. aastal enne kõiki uuendusi. Nüüd ma saan aru, miks nad need värskendused lisasid, kuid see muudab mängu omamoodi valuks. Samuti on tüütu, kuidas teil peab olema Google'i/IOS-i konto, enne kui saate teha midagi muud peale tasuta vestluse. Lisaks muudab see uus värskendus riietuse ja avatari valimise palju raskemaks, kui see peaks olema. Ma mõtlen, et ma võin olla aeglasemalt saledam, kuid mul kulus vähemalt 10 minutit, et sellest aru saada! Mulle lihtsalt ei meeldi see pärast neid värskendusi!!
Uus värskendus on nõme, ma ei saa rääkida ja see on halb
Negatiivne tagasiside 1. Nii palju lobitöötajaid, kes soovivad kohtamas käia, viimati kontrollisin, et see pole kohtingrakendus. 2. Olin hiljuti lemmikloomade eest maksnud ja nüüd koos selle uue riietumisvärskendusega. MUL EI OLE OMA LEMMIKLOOKI! Raha tühjaks. Positiivne tagasiside? 1. See on meelelahutuslik mäng peale selle, et selle mängimiseks on vaja wifit. 2. Saate mängida sõpradega ja kutsuda neid fuajeesse ja muud asjad. 2 tärni
REly Hea
Tõenäoliselt ei jõua see algsete loojateni, aga kui jah, siis tahan isiklikult tänada selle mängu kolme algupärast loojat, teil on taldrikul palju suuri kingi täita ja te tegite seda selle meistriteose loomisega, hea töö ja palju õnne teie edule! Samuti, kui keegi kolmest algsest loojast näeb seda arvustust, vastake ja öelge lihtsalt tere, mis teeb mu päeva paremaks (ei ole mõeldud riimi)
Hämmastav mäng....... WoW, ma mängin seda mängu mitu kuud. Saate seda mängida nii võrgus kui ka võrguühenduseta, nagu soovite. Mängimiseks on vaja vähemalt 4 mängijat. See kasutab võrgurežiimis madalat andmemahtu. Saate seda mängida inimestega üle kogu maailma. 🌎🌎
Among Us :: Hinnavaatluse Foorumid
See mäng võib sisaldada kogu viirust kuna mu telefoni jokseb aeg kokku.
See on suurepärane MÄNG! ja mõned vead on naeruväärsed XD
Mulle meeldis see mäng varem, kuid alates uuest värskendusest (kontod, õhulaev jne) on see rikutud. Ilma kontota ei saa vestlusesse sisestada. Vähemalt tegid nad riided tasuta. Nad peaksid tegema 2020. aasta versiooniga rakenduse inimestele, kellele vana meeldis.
Mountain Lion arrives in Mac App Store - Macworld
See on lihtsalt nii lõbus ja sai just suure uuenduse ja mulle meeldib, et saan osta lemmikloomi ja palju muud väga lahedat kraami, seal pole üldse reklaame ja ma vihkan reklaame, sest seal on igav. Ma armastan kuubikut Ma armastan seda mängu ma armastan seda nii väga, palun lisage rohkem värskendusi, sest ma armastan seda mängu väga
Režiim COLOR Among Us Kas õpid seda kasutama? - Citeia
Armasta mängu. Sõpradega saab palju nalja, kuid kogu häkkimine kipub osa lõbu ära võtma. Samuti ma ei tea, kas see on ainult mina, kuid alates hiljutisest värskendusest on uus probleem, millega olen tegelenud, on see, et mängus tundub, et minu klaviatuuri tõmbamine võtab igavesti aega. Näiteks 20-30 pluss sekundit ja see muudab suhtlemise raskemaks.
Among Us – Rakendused Google Plays
Hunt meie seas jõuab Androidi, kuid praegu ainult Amazonis
Mängud on head, aga üks probleem 5-aastased ja nooremad on lollid nad ütlevad, et ma olen sus ilma põhjuseta, nii et ma tahan asja, et saaksite näha, kui vana soovite kõigepealt 5-9 poleks nõuded, aga 10 ja 15 oleks vaja gmail ja 15-aastased ja vanemad vajavad telefoninumbrit. Nüüd on uus probleem, nüüd on rollid, nii et see muudab mängu lihtsalt vähem huvitavaks, sest impostor ei ole praegu eriti hea ja inimesed on lollimad, ma isegi ei uskunud, et see võimalik on.
Nh
Serveriprobleemid süvenevad iga värskendusega. Mul kulub palju aega, enne kui proovin serveriga ühendust luua ilma hüpikaknata, mis ütleks, et ühendus on katkenud (minu Internetiga on kõik korras). Olen viimasel ajal märganud rohkem vigu, näiteks ei saa ülesandeid täita. Olen kohanud ka rohkem häkkereid ja neist ei saa teatada, kuna nende nimesid ei kuvata. Mäng on uute rollidega lõbus, kuid need probleemid panevad mind tõesti mängu puudutama.
Cute Among Us Plush Stuffed Animals Soft Game Toy Doll ...
Crea partidas privadas en Among Us y juega con tus amigos de PC ...
Among Us Δράση kxe
Parandage see chat ära ja siis oleks see mäng super
See oli tõesti lõbus mäng... Aga ma ei saanud oma kontole sisse logida ja seetõttu installisin mängu uuesti... Nüüd ei saa ma oma kontole sisse logida. Oli lõbus, kuid kaotasin selle tõttu 26 tundi edusamme ja seega ei mängi ma enne, kui see on parandatud...
See on hea, kuid on probleeme. Kui ma petturi või meeskonnakaaslasena mängu kaotan ja proovin teisele ringile minna, ei lase see mind ja ekraan muutub mustaks ja ma ei saa teha muud, kui rakendusest väljuda ja uuesti siseneda, mis on väga tüütu. Teiseks, kui ma võidan mängu ja lähen teisele ringile, on rõõmupulk, avalik või privaatne, kasutus, vestlus on endiselt olemas, kuid ülejäänu on must ja ma ei saa klõpsata midagi peale seadete.
Ostke 110 Stars - Among Us – Microsoft Store, et-EE
Among Us Akció gkmn
See on hea mäng, kuid uus värskendus muudab kirjutamise raskeks ja sellel on kokkutõmbed, kui te ei saa isegi kirjutada, mäng ise on hea
Mulle isiklikult see mäng meeldib, kuid mul on sellega palju probleeme, eriti kui proovin serveriga liitumiseks lihtsalt "online" vajutada. See võib olla lihtsalt minu süler, kuid see töötas hästi enne suuri uuendusi, nii et ma kahtlen, et see on tegelikult minu sülearvuti. Palun leidke viis selle parandamiseks, kui see pole minu sülearvuti. Redigeerimine 1: see muutus varsti pärast seda paremaks, kuid see hakkab uuesti toimima, proovin rakendust avada ja see lihtsalt sulgub. või see avaneb, kuid ei saa ühendust.
See uus värskendus on suurepärane kõigi kohandamisvõimaluste ja uute rollidega, mis annavad mängule varasemast rohkem elu. See on suurepärane ja ma armastan seda väga, kuid põhjus, miks ma mängule madala reitingu annan, on bc, mis mul on uue värskendusega. Kui juhtute mängu keskel ühenduse katkestama või lahkuma, on ooteaeg ja see ei ole 5 minutit, vaid 60 minutit ja see on lihtsalt kohutav. Bc kui ühendus katkeb või kui jätad häkkeri bc või halvad seaded, siis mäng karistab u.
Where can I go for Open Badges support?
Among Us Δράση kxe
Among Us Benzeri En İyi 12 Oyun 2021 ... Salemi linn on üks meie seas parimaid alternatiive Androidis, iOS-is, ... Best Games Like Among Us You Can Play.
Among Us see on mäng, mis on viimastel päevadel loonud mõne, ... esimese platvormi iOS ja Android, kuid tänu neile õnnestus neil ka arvutiteni jõuda aur.
Among Us कार्रवाई btu
Tasuta alla laadida uusim versioon Among Us MOD Apk v2021.12.15 – 100% ... Among us on saadaval mitmes seadmes, nagu PC, iOS ja Android.
Ma armastan seda mängu, kuid hiljutine värskendus töörollide lisamiseks muutis mu mängu mängimatuks. Isegi serverit vahetades on mul raskusi mängude leidmisega ja kui mul õnnestub mäng leida, siis mängusisene vestlus ei tööta (aga fuajeevestlus töötab) ja minu ühendus katkeb. Pärast värskendust on õnnestunud mängida kaks täismängu (mõlemal korral erinev fuajee) ja pärast värskendamist katkestati koheselt ühendus fuajeega.
Among us 1 - YouTube
See on üsna lõbus, kuid mulle ei meeldi värskendus, mille puhul vajate kontot lihtsalt paremaks arutlemiseks. Vähemalt on sellel hea konseptsioon-Peale selle, et ON SURM. Soovitan, sest see on lõbus mäng lisaks kiirele vestlusele, mis on väga tüütu ja sa ei saa lihtsalt värve öelda
Varade allalaadimine just peatati
See on hea, kuid see muutub igavaks, sest kui värskendusi pole, pole see mäng enam nii kaua populaarne
Kohutav. See oli sõna otseses mõttes Play poe parim mäng Subway Surfersi ja Jetpack Joyride'i klassika kõrval. Aga nüüd vaadake seda, see on piiripealne avalikult mängimatu.Õhulaev on nii suur, et te ei leia kunagi kedagi, nad rikkusid minimalistliku atraktiivsuse, lisades kasutu animatsiooni, ja ennekõike võtsid nad ära sõnavabaduse mõne kohutava valikumenüüga. Läinud Viiest tärnist, et pole isegi tähte väärt. Mängimatu ja haletsusväärne. Ärge isegi tülitage.