Post by heartnadfiresde on Feb 5, 2022 5:50:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star - Futbol ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star - Futbol IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler jetonları arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star - Futbol 2022 version ▞▞▞
beifhe9ejdjdhfdieioskrjwpwpekrjncneoe02i2ojdifndksnrnwowlslfkcncbdjospwosowkdbfjsowopaldnfksockxndjwjwopdlcnskroskdbfjrkskfbfjrkskebxnxnfbfbbfjrksoeslxnejdodlcndoeojsowlsncodkefmckdoenfiekcjfoeldmcncjifsosmncxj: Oyun ve göster Aslında güzel, ben 400 lerde bölüme gelmiştim ama artık yeni bölümler gelsin gelirse yenilenirse 5 yıldız veririm.fakat böyle devam ederse Bir yıldız yaparım rastgele game ettik
İyi oyun, oyunu beğendim, oynanabilirliği sevmiyorum ama bu oyun iyi bir oyun, feedbook için teşekkürler £
Oyun güzel de kardeşim el insaf 10 saniyede bir reklammı olur. Sırf bu kaldırdım. 😠
Oyun çok güzel arkadaşlarınızı tavsiye ederim
Oyun güzel ama dejavu yaşar gibi hep aynı. Bir yokuş. 116. Leveldeyim. Sürekli aynı şeyler. Ne bileyim farklı bir şeyler yapın. insan sıkılıyor
bir oyun sadece kötü korkulacak çok reklam var yoksa gerçekten iyiler (işte iyiler (üstte kalsın rastgele) Aldffbfncnxlsncncnslağslwmdnfnnvsğağslwmdnfnnvsğağsldmdnfnfnvsğağsldmdnfnfnvsğağsldmdnfnfnvsğağsldmdnfnfnvsğağsldmdnfnfnvsğağsldmdnfnfnağfkfmgxşağekfğğğandkslsldlfjfbğncncwrpks)
Oyun eğlencelidir ama birçok kişinin de dediği gibi; reklamlar saçma. Neden reklamsız hale getirmek için ödeme seçeneği yok, beni aşıyor. Oyun sadece reklamlardan dolayı oynanmıyor.
dünyada benimgibi güzel oyun gömedim
Güzel oyun ve grafikler, AMA, büyük AMA, çok fazla reklama giden yol, her 20 saniyelik oyun için 30-60 saniyelik reklamlar oynamanız gerekecek, ne şaka
Eğlenceli ama gecikme anoyined
İyi ama diğer takım her zaman daha fazla puan aldığında can sıkıcı oluyor 2-0 gibi Lütfen Düzeltin
Reklam reklam reklam. Ama onun dışında oyun güzel maç içinde olması gereken objektifler oyun farklı bir katıyor. Karakteri kendine ait keza çılgın, gelen kıyafetlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak hangi pozisyondayken yerleştirmek için santrafor oluyorsunuz. Numara seçiminizi 3 için seçimden seçimden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca bu beğenilen giymiş üstte için evete basın. teşekkürler
OYUN PLAY 5STER İÇİN. AMA REKLAMLAR KORKUNÇ. DAHA AZ REKLAM VARSA BU OYUNU VEREBİLİRİM 5 🌟
Oyuncuları özellikle kornerlerde çok fazla hareket ettirmek ve sonunda en kötü koşullarda pas vermek./Kornerin sayısı gol için çok önemlidir. köşe noktasından hücum oyuncusuna pas veriyorsun ama kaleye şut yerine köşeye geliyor topla ve bunu tekrarla./ hücumcular her zaman kalenin gerisindedir ve sadece kaleci olsa bile asla şut çekmezler. önlerinde./İki kişi arasında tekrarlanan ve ardışık geçişler./Oyuncuların düşük becerisi.
Keşke bu oyuna sıfır yıldız verebilseydim çünkü rakibin skorlarını koyma şeklini sevmiyorum ve onlar topu nasıl savunacaklarını koymuyorlar. bu yüzden lütfen yardım edin ve bu oyunu daha iyi hale getirin ve ben bu bir yıldızı beş yıldıza çevireceğim
Soccer Super Star Sports uvat
Bu oyunu reklamlarla mahvettiklerine inanamıyorum. Çok eğlenceli bir oyun ve açgözlü olmaları gerekiyordu. 30 oyun beğendim ve 30 reklam izledim. Oyunu mahvettiğin için teşekkürler. Açgözlülük yapıp daha fazla reklam izleyip oyun oynayarak eğlenceyi kaçırmak yerine reklamları her 5 ila 10 oyunda bir yayarsanız daha fazla insanın oynamasını sağlayabileceğiniz bir öneri olabilir.
İlginç ve eğlenceli bir oyun... 520. seviyeye kadar oynandı, 40 kupa kazandı, 4 madalya kazandı, 1287 Yıldız, 448 gol attı ve 195 asist yaptı. Geliştiricilerin bunu PS gibi normal bir maç formu haline getirmeyi denemelerini öneririm, ancak kaydırmayı şu şekilde devam ettirin: kontrol.İYİ YAPILMIŞ...KUDOS
eğlenceli ama 100 ekleme var.
Oyun hala birinci seviyeden aynı. Çok fazla reklam (gülünç derecede çok). Telefonunuza bir şey olursa baştan başlamanız gerekir. Hâlâ KAYDETME İLERLEME YOK (😵)...Onu satın almayı seçmek yok (reklamları kaldırmak için). Oyunlar önceden yapılandırılmıştır, aynı oyunu defalarca oynasanız bile kazanma şansınız yoktur.
Bu eğlenceli bir oyun ama her seferinde geri sarmak için bir reklam izlemelisiniz, eğer izlemezseniz Maçı yeniden başlatmanız gerekir VE AYRICA ben her geçtiğimde 517. seviyedeyim ve AI bunu alır ve vururlar. daha gerçekçidir.
Reklamlar beni bıktırdı. 200.üstü uzayım
Bunu indirmek, arada bir sürekli reklamları kesen küçük bir futbol oyunu gibidir. Aslında biraz eğlenceli. Eşsiz konsept ama neden bu kadar kolay? Bu oyun neden zorlaşmıyor? Kelimenin tam anlamıyla seviye 320, seviye 2 kadar zor. Onların gerçek oyuncular ve gerçek savaş olacağını düşündüm... ya da en azından gerçek oyunlar ve gerçek rekabet... Hayır, tekrar tekrar aynı şey vb. Ne gereksiz. Mükemmel derecede iyi bir oyun alın ve onu yürümeye başlayan çocuk seviyesini kolaylaştırarak mahvedin. Brüt!
サッカースーパースター(Soccer Super Star) スポーツ bcd
oyun guzel ama farkli takim yok ben galatasaraylım amayok takımım oyuzden 3yıdız
bu oyunu sevmiyorum! Reklamlar reklamlar reklamlar ve daha fazla reklam! hayır, hayır, hayır, hayır!!!!!! %1 iyi!
çok iyi oyun mobile göre dikey olarak çok iyi bide çok söz bence
Daha iyi grafiklere ihtiyacı var ama sorun değil
Soccer Super Star Спортни taz
Yıldız vermiyorum oyun mu oynuyoruz reklam mı izliyoruz belli değil
Soccer Super Star İdman vye
İyi oyun, başlangıç seviyesi kötü. Diğerleri çok iyi
Canınız sıkıldığında oynaması çok eğlenceli bir oyundur ve futbol hakkındadır ve futbol eğlenceli bir spordur
Reklam oyunu oynanmıyor şiddetle tavsiye ediyorum İNDİRMEYİN...
Reklamdan oyunu oynayamıyorum. Çok fazla reklam var. siliyorum.
Ab guzl ama bi sorun var kriz olyom illaki star olacam yok çevreki kizlar benden hoşlanmıyomuś benim bu uygulama yı yüklemem:futbol oynamak am bir bu oyun yok star olmak yok sevgili Yok sözleşmede sıkıcıça yapıyordu alıyosun oyuncuda bı güč olmuşyo lütfen bu yazmi göz önünde bulundurulan ve oyunu tasarlayan 10 üzerinden 4 5 durumu ise 3
Şimdilik 3 yıldız yeter reklam gelmese 4 y daha olabilir olabilir vuruş için daha çok iyi yerlı ozman 5 yıldız eder
Eğlenceli bir oyun ama her saniye bir reklam çıkıyor... Can sıkıcı asf
Yaptığın her şeyden sonra neden bir reklam çıkıyor? Reklamlar kontrol altında olsaydı harika bir oyun olurdu. Her 30 saniyede bir gerekli olduğunu düşünmüyorum. Oyuna girmek için oturmayı zorlaştırıyor.
Çok kasıyor ve pikseli az ama kalan her şeyi güzel
Oyun zar zor çalışıyor 3 kez yeniden yükledim ve her seferinde oynatıcımı kaybediyorum. Daha önce çalıştığında iyi bir oyundu, istediği zaman çalışmasının hayal kırıklığına uğramasına değmezdi.
Hidden Numbers: Twisted Worlds Авантуристичке kct
Zevkle oynamak için harika bir oyun, böylece harikaları görebiliyorum
Topu kaleye tekmelemek, ben onu tekmelediğimde uçma eğilimi gösteriyor. Ve çok fazla reklam var.
Oyun çok güzel herkese tavsiye ederim
Beğendim ama çok fazla reklam var!!!
Herkese merhaba ben enes yani iyi akşamlar bu oyuna bayıldım bu oynasınız bi daha birakamasiniz oynamanızı tavsiye ediyorum iyi akşamlar
Köşe ve inceleme yoktur. BTW bu oyun güzeldi 😊